Steeds vaker ziet men de Savona hogedruk voorwasunits geplaatst staan bij een inrit van een automatische borstelwasmachine. Immers kan de klant dan d.m.v. muntinworp zelf onder hoge druk een betere reiniging krijgen dan de conventionele lagedruk nevelapparaten.

Compleet uit te voeren met een robuuste RVS mast of d.m.v. een vaste zwenkarm tegen het bestaande pand gemonteerd. Er zijn evenzo uitvoeringen leverbaar inclusief Velgenreiniger en Insectenreinigings programma. De techniek met het Automatisch Meng Systeem staat opgesteld in een centrale technische ruimte. Vorstbeveiliging is een optie.

Een zeer complete uitvoering is de unit die is voorzien van lagedruk pompen (insecten en velgenreiniging) en een hogedrukpomp unit met de welbekende CAT pomp met een werkdruk van 100 bar en standaard 10 ltr/min. Geplaatst als wand- of vloeruitvoering. Uniek is het Automatisch Meng Systeem (AMS). Deze zorgt voor een juiste voormenging van het hoog geconcentreerde reinigingsmiddel. Doordacht afgewerkt in RVS lekbak en als echte ruimtebespaarder te plaatsen tegen elke wand.

Onze service is snel, adequaat en professioneel

Direct service